Vedeti aceste 5 simptome? Service Onlaptop recomanda formatarea si sa reinstalați sistemul de operare!

Va puteti imagina o zi fara sa folositi calculatorul? Teoretic este imposibil. Am devenit atat de dependenti de calculatoare pentru nevoile de zi cu zi. Consideram chiar ca este enervant cand laptopurile functioneaza prea lent cand au nevoie de 10 minute sa se incarce. Cand vine timpul sa spunem adio vechiului sistem de operare simtim ca suntem blocati, ca suntem nevoiti sa amânam predarea unor sarcini. Ne enervam. Oh, teama ca sistemul de operare s-a pricopsit cu un virus! Ce ar trebui sa facem mai departe?

5 situatii pentru formatare/ reinstalare sistem de operare

Cand sunteti extrem de dependent de laptopul dumneavoastra, trebuie sa stiti care sunt semnele care necesita o atentie imediata. Iata cateva astfel de situatii prezentate de specialistii de la Service OnLaptop din Bucuresti:

1. Laptopul se misca prea lent!

Daca vi se pare ca laptopul a inceput sa functioneze prea incet de la un timp, atunci probabil ca e momentul sa faceti niste verificari. Mai repede inseamna mai bine, mai lent inseamna mai rau! Este posibil ca sistemul dumneavoastra sa fi incetinit din mai multe motive. Poate nu e un simplu virus. Chiar si o actualizare a sistemului de operare la nivelul urmator poate sa nu functioneze in mod corespunzator. Viteza ar putea fi afectata de unul sau mai multe fisiere infectate din sistem. Acesta este momentul in care formatarea sistemului va poate ajuta sa reveniti la viteza originala a laptopului. Asta poate insemna si pierderea unor fisiere importante.

2. Gasiti prea multi virusi sau prea multe erori in sistemul de operare

Ferestrele de tip pop-up care continua sa revina iar si iar, indica faptul ca sistemul are niste virusi si erori. Acest lucru se intampla din cauza unor fisiere corupte descarcate de pe internet sau a unitatilor flash care au fost scanate pentru a fi folosite de virusi sau care se conecteaza la o retea publica necontrolata. Acest virus va corupe sistemul si poate chiar impiedica deschiderea sau utilizarea corecta a fisierelor. Pentru a elimina toate acestea si pentru a va asigura ca folositi un laptop fara erori si fara virusi, formatarea este una din cele mai bune optiuni.

3. Nu mai aveti spatiu pe hard disk!

Continuati sa salvati fisiere multe pe hard disk si nu va dati seama ca se umple. Cum veti face spatiu pentru a salva noile fisiere? Poate dura cateva ore pentru a elimina un fisier nedorit de pe hard disk. In schimb, este recomandat sa formatati hard diskul. Astfel salvati timp si stergeti toate datele dorite si nedorite. Daca nu faceti spatiu pe hard disk, este posibil ca sistemul de operare sa clacheze. Salvati sistemul de operare inainte de a fi prea tarziu.

4. Pentru actualizarea sistemului dumneavoastra de operare.

De-a lungul anilor, Windows a venit mereu cu versiuni actualizate, care sunt mai fiabile si care contin noi functionalitati. Cand doriti sa treceti la o versiune noua, va trebui sa formatati laptopul. Este intotdeauna o placere sa porniti sistemul curat si sa nu aveti nimic pe hard disk; ca atunci cand ai un nou sistem de operare, puteti face aceasta operatiune direct in service-ul onlaptop din Bucuresti.

5. Laptopul nu mai porneste deloc!

Aveti ceva urgent de facut pe laptop si pentru asta v-ati rezervat toata ziua. Dar sistemul de operare nu porneste. Si uite asa toate planurile se spulbera. Poate fi vorba despre un virus sau despre anumite modificari de configurare. Este posibil ca laptopul nici macar sa nu booteze pentru ca sistemul de operare se incarca prea greu.

Formatarea hard diskului, urmata de instalarea sistemului de operare este singura modalitate de a rezolva aceasta problema. Si este de asemenea cea mai rapida. Retineti ca in timpul formatarii toate fisierele se sterg. Pastrati-va fisierele importante in cloud, astfel incat sa nu fie o problema in cazul in care trebuie sa formatati sistemul. Cel mai bine este sa apelati la un profesionist care sa va poata reinstala sistemul de operare rapid si care ar putea de asemenea sa va salveze anumite date si fisiere importante.

Puteti sa va relaxati si sa nu va faceti griji cand sistemul de operare pica, doar atunci cand stiti ca aveti backup la datele importante. Deci salvati si actualizati fisierele importante in mod frecvent in cloud. Daca intalniti oricare din semnele de mai sus, trebuie sa formatati si sa instalati un nou sistem de operare. Pentru aceasta, este mai bine sa apelati la un profesionist in reparatii laptopuri.

Pe langa probleme software, Service Onlaptop asigura reparatii laptopuri hardware. Indiferent daca aveti problema cu placa de baza, displayul, tastatura, incarcatorul, bateria sau orice alta componenta, va asteptam in service pentru o diagnosticare si cele mai bune solutii.

Onlaptop este centrul de reparatii disponibil pentru bucuresteni si cei care locuiesc in Ilfov. Daca sunteti in cautarea unui service foarte bun, dotat cu aparatura profesionista si tehnicieni capabili sa rezolve cele mai serioase probleme, va asteptam la Onlaptop.

TwitterFacebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.