Primele impresii despre Toshiba Satellite P50-C-18C

Am zis că trebuie să scriem câteva rânduri despre Satellite P50-C-18C, un model foarte ok al celor de la Toshiba.

Modelul este unul premium, de calitate, cu hardware foarte bun. Upgrade-ul se face foarte rapid, este un model de generație nouă ce vă permite să faceți upgrade la SSD și la RAM, dacă este cazul.

Așa cum se poate observa în pozele de mai jos avem locașul special pentru upgrade de memorie RAM, ce se poate desface foarte simplu. Citiți cu atenție garanția ca să nu fie probleme.ram-upgrade

laptop toshiba

laptop toshiba

spate-laptop

Hard disk-ul este proprietar. Se observă foarte clar că este realizat de către cei de la Toshiba. Nu sunt în preferințele mele, dar cu siguranță aș alege un SSD fără să mă gândesc de două ori. Sigur, modelul din începutul articolului este unul fericit. Are atât SSD, cât și HDD pentru stocare.

hard-toshiba

Bateria

Este de 2800 mAh și are 4 celule. Având în vedere că este vorba despre un laptop puternic cred că se putea adăuga și una mai mare, de 6 celule. Dar, probabil, greutatea acestuia creștea, dar și prețul se ridica. E bine că 950m nu este cel mai mare consumator de energie.baterie-laptop
Iată și câteva poze cu interiorul acesta și cu răcirea lui. Arată foarte bine, două venilatoare distrbuite foarte bine, pe laterale.

laptop toshiba

laptop toshiba

https://www.youtube.com/watch?v=UpUquQzeN5w

2 Comments

  1. Cipirian February 27, 2016
    • Petrus February 27, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.