Cum să alegi Hostingul potrivit

E o chestiune de Do or Die, hosting-ul. Alegerea potrivită iți poate aduce multe beneficii pe termen lung. Dacă faci alegerea corectă, te poți bucura de customer support 24/7, de un plan eficient de back-up și de o companie care este dedicată bunei funcționări a site-ului tău. În caz contrar… te vei alege cu mai multe probleme decât beneficii.

Iată o listă de factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi hostingul pentru tine:

.1. Stabilește tipul de website pe care vrei să-l construiești

Ai un site personal tip portofoliu sau un blog de călătorie? Recomandăm o ofertă de găzduire WordPress. Ai un magazin online de articole vestimentare sau comercializezi hrană BIO pentru copii? Atunci recomandăm să încerci Magento sau gazduire Prestashop. Sitebunker.ro este un furnizor care oferă planuri customizate de hosting in funcție de platforma aleasă

  1. Alege o companie fiabilă

Indisponibilitatea site-ului tău te poate costa, pe lângă pierderi financiare, și reputația. Cumulat, câteva ore de indisponibilitate pe an pot însuma pierderi mari. Din acest motiv, te sfătuim să alegi un furnizor precum Sitebunker care dispune de generator și/sau baterii UPS pentru zile negre.

  1. Siguranța online

Ultima componentă din triada esențială a hostingului este siguranța. Ultima inovație in materie de gazduire web este furnizarea de planuri prevăzute cu Antivirus și back-up cel puțin lunar. Desigur, Sitebunker, o companie inființată in 2018 și plină de resurse software performante, vine cu aceste facilități.

Sperăm că te-am ajutat să iei decizia corectă și că vei găsi sfaturile noastre utile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.