Cum ne jucam pe laptop jocuri PS4?

PS4 sau Playstation sunt unele dintre cele mai tari invenții. Mai ales pentru cei care se joacă suficient de mult. Mie îmi place să mă joc, dar timpul nu este mereu cu mine. Așadar, foarte rar pot să mă joc pe calculator. De cele mai multe ori mă joc FIFA. Seriile le-am ținut din scurt ca să nu uit să joc. De întreținere, dacă vreți.

Pe unii i-am văzut că au început să se joace mai mult de atât, am văzut că le place să treacă pe zona un pic gri, dacă vreți, în care se joacă pe cazinouri jocuri gratis. Eu n-aș putea face asta, nu îmi permit să pierd banii aiurea, dar fiecare cu treburile și cu mentalitatea lui.

Am văzut că sunt multe tutoriale pentru a te juca pe laptop mai tot ce ai pe PS4. Este un lucru foarte tare făcut de către cei de la Sony, mai ales că poți să îl iei la prețuri foarte mici. Undeva la 10$ pe lună. Bine, presupunem că oamenii sunt dispuși să cumpere jocuri, nu cum este gratis orice… la noi.

Așadar, aveți nevoie de următoarele:

  • laptop cu Windows
  • viteză garantată de minim 5 Mbps. E suficient să ai UPC/ RDS
  • cont de Playstation. se poate face de aici
  • descarcă de aici aplicația Playstation Now.
  • instalează aplicația și loghează-te cu contul tău

Un pic mai greu va fi dacă voi veți dori să vă jucați pe laptop cu controller-ul. Dacă se face conectarea pe USB nu ar trebui să fie deloc probleme. Va fi un fel de plug and play.

Dacă veți avea un controller ar fi mișto să simulați jocul de pe PS4. Așadar, ar fi mișto să vă puteți juca și să simțiți că ați fi de acolo, ați putea juca pe laptop ca pe playstation.

Treaba este anunțată de către cei de la Sony într-un filmuleț pe Youtube. Este disponibil mai jos.

Toate detaliile le-am găsit blogul lor.

Sunt curios dacă sunt oameni care fac asta chiar și pe un display mic, ca al unui laptop. Mie mi-ar fi un pic greu să mă mulțumesc cu un display mic. M-am obișnuit cu televizoare mari, cu tot felul de diagonale care mai de care mai mari. Foarte mari, de altfel.

One Response

  1. Antim July 14, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.