nVIDIA lansează GTX 965M pentru laptopuri

Vorbeam, în articolele trecute, despre plăcile video de la nVIDIA. Cele pentru laptopuri, variantele mobile. Chiar am făcut și un top pentru plăcile video care sper că v-a fost util în momentele în care ați vrut să alegeți un nou laptop sau… poate să încercați să schimbați placa video pentru modelul vostru.

nVIDIA lansează un model nou, un model care va fi destul de scump pentru modelele noastre. Din experiența mea de până acum cu laptopurile prețul unui astfel de model va fi în jur de 5000 de lei, în funcție de calitatea materialelor și de brandul care va folosi această placă video.

Pentru utilizatorii din România aș putea spune că este un model de top, pentru că foarte puțini vor alege 970m sau 980m. Ăsta este nivelul României…

Haideți să vorbim un pic și despre 965M. Aceasta va crește de la 924 MHz la 935 MHz, iar pe Turbo va crește de la 950 MHz la 1151 MHz.

Așadar, se încadrează la mijlocul între 960M și 970M. În teste sintetice, 3DMark 11, ar trebui să ajungă pe la un punctaj de 8400 puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.